Avbokning av standard sortimentet
Avbeställning av vårat standard sortiment på hemsidan görs senast två dagar innan bestämt leveransdatum och detta görs via telefon eller mail.

Avbokning av specialbeställningar (gäller ej bröllopstårtor)
Avbokning av special beställningar av tårtor och andra bakverk görs senast en vecka innan leverans datumet. Avbokning efter det debiteras kostnader för dekorationer och ingredienser som vi hunnit använda till din beställning.

Avbokning av bröllopstårtor
Hyrda tårtställningar och fat återlämnas senast 4 dagar efter leveransdatumet. För ej återlämnade och skadade ställningar och fat debiteras du hela värdet på dessa.
Avbokning av bröllopstårtor sker senast två veckor innan leveransdatumet. Avbokning efter det debiteras kostnader för dekorationer och ingredienser som vi hunnit använda till din beställning.
Ändringar i beställningen sker senast två veckor innan leveransdatum.

Leverans & Avhämtning
Utkörning av beställningar görs den dagen som angavs i samband med när beställningen gjordes (man väljer datum i varukorgen). Vi står inte för om en tårta eller andra bakverk tappas eller går sönder efter utleverans.
Väljer man att hämta bakverken själv görs detta på avtalad tid. Vi ansvarar inte för bakverken när dom lämnat oss utan då är ansvaret era, vi står inte för om en tårta eller andra bakverk tappas eller går sönder efter avhämtning.

Betalning
I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning utan avgift, kortbetalning, direktbetalning och delbetalning.

Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59)
Enligt distans- och hemförsäljningslagen har konsumenter 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller inte för livsmedel. Alltså produkter som är helt eller delvis ätbara t.ex sockerdekorationer, färg, sockerpasta, bakverk m.m. Lagen gäller inte heller hygienartiklar med bruten förpackning. (Hygienartiklar med bruten förpackning är produkter som ska komma i direkt kontakt med livsmedel som ej går att rengöra. T.ex muffinsformar, engångsspritspåsar, tårtpapper, papperstallrikar och liknande.)

De 14 dagarnas ångerrätt börjar gälla från att din beställning finns för uthämtning hos ditt post ombud.

För att ångerrätten ska gälla och du ska kunna returnera varan, ska följande punkter vara uppfylda:

  • Varan är oanvänd
  • Förpackningen är obruten
  • Varan och förpackningen ska vara fri från skador
  • Produkten ska skickas tillbaka innom 14 dagar
  • En kopia av orderhandlingen ska skickas med

Returporto betalas av köparen. Fraktavgiften till kund återbetalas inte vid ångerrätt.
Vi löser ej ut försändelser som ej är korrekt frankerade.

Marias konditori
Orgnr: 810615-8796
Verkstadsgatan 30,
312 40 Genevad